Service en Onderhoud


Wij hebben een eigen servicedienst, welke ervaren en voorzien van de meest voorkomende onderdelen, iedere dag weer voor U op pad gaat. Wij plegen gedegen service aan cv-ketels, airconditioners, luchtheaters, geisers, boilers, mechanische ventilatie en WTW-units voor particulieren en bedrijven. Dit bestaat uit periodiek onderhoud en het verhelpen van storingen.

Retail
Lichér Installatietechniek is met name gespecialiseerd in retail installaties. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw airconditioner in bedrijf blijft en uw verwarming en luchtgordijn zonder problemen de winter doorgaan. Een storing in de installatie kan al snel lijden tot omzetverlies.

Voor de retailmarkt hebben wij een zeer groot verzorgingsgebied in Nederland. Wij onderhouden en verlenen service bij o.a. Nelson, Ecco, Geox, Bristol, van Woensel, Levi's, Adidas, Dockers, Zeeman, Kijkshop en Lake Side. Op uw verzoek maken wij graag een prijsopgave voor uw individuele installatie of keten.

Bedrijf- of productieinstallaties
Voor grotere bedrijfsmatige verwarming- of airconditioning-installaties komen wij graag bij u langs om een inventarisatie te maken en u een onderhoudsvoorstel te doen.

Bedrijfsmatig heeft u met milieuvoorschriften te maken. Voor stookinstallaties boven 100 kW geldt de speciale regelgeving in het kader van de Wet Milieubeheer zoals de "Scios regeling" waaraan onderhoud- en keuringverplichtingen aan hangen. Ook hebben wij veel ervaring met gasheaters, heetwaterketels en cascade opstellingen.

Installaties welke deel kunnen uitmaken van het productieproces mogen niet stil komen te staan. Om snel te kunnen reageren verlenen we alleen bedrijfsmatige service in Noord-Holland.

Klik rechtsboven op "Abonnement aanvragen" voor uw aanvraag .